Albert Fish: Ένα πραγματικό τέρας

Σαδιστής, ψυχικά ασθενής και το χειρότερο από όλα λάμβανε ικανοποίηση από τις αποκρουστικές πράξεις του. Πέραν του ότι ήταν ένας κατά συρροή δολοφόνος και κανίβαλος, ήταν επίσης και ένας ανεξέλεγκτος παιδεραστής. Ο Albert Fish απήγαγε, δολοφόνησε και έφαγε ένα 10χρονο κορίτσι από το Μανχάταν. Έξι χρόνια αργότερα ο Fish χλεύασε την οικογένεια του αθώου κοριτσιού, στέλνοντας τους μια επιστολή όπου τους περιέγραφε λεπτομερώς το έγκλημά του και την ευχαρίστηση που έλαβε διαπράττοντας το. 

Η επιστολή οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του και ο ίδιος συνελήφθη και καταδικάστηκε. Η Δικαιοσύνη αποδόθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1936 όπου ο Fish εκτελέστηκε στο Sing Sing σωφρονιστικό ίδρυμα στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή που έστειλε.

Αγαπητή μου κα Μπαντ,

Το 1894 ένας φίλος μου μπάρκαρε μούτσος στο ατμόπλοιο Τακόμα, ο καπετάνιος Τζον Ντέιβις. Σάλπαραν από το Σαν Φρανσίσκο για το Χονγκ Κονγκ στην Κίνα. Όταν έφτασαν εκεί, αυτός και δύο άλλοι βγήκαν στη στεριά και μέθυσαν. Όταν επέστρεψαν, το πλοίο είχε φύγει.

Εκείνη την εποχή η Κίνα μαστιζόταν από λιμό. Κρέας κάθε είδους πουλιόταν από 1 έως 3 δολάρια η λίβρα. Ήταν τέτοια η πείνα των φτωχων που όλα τα παιδιά κάτω των 12 πουλιόντουσαν για φαγητό προκειμένου να μη λιμοκτονήσουν οι υπόλοιποι. Ενα αγόρι ή κορίτσι κάτω των 14 δεν ήταν ασφαλές στους δρόμους. Μπορούσες να μπεις σε οποιοδήποτε μαγαζί και να ζητήσεις μπριζόλα – παιδάκια- ή βραστό κρέας. Θα σου έφερναν μέρος από το γυμνό κορμί ενός αγοριού ή κοριτσιού και θα σου έκοβαν όποιο κομμάτι ήθελες. Τα πισινά ενός αγοριού ή κοριτσιού που είναι το πιο νόστιμο μέρος του σώματος, πουλιούνταν σαν βοδινό φιλέτο στη μεγαλύτερη τιμή.

Ο Τζον έμεινε εκεί όσο χρειαζόταν για να αναπτύξει μια προτίμηση στο ανθρώπινο κρέας. Με την επιστροφή του στη Νέα Υόρκη έκλεψε δύο αγόρια, ένα 7 ετων και ένα 11. Τα πήρε σπίτι του, τα ξεγύμνωσε και τα έδεσε σε μια ντουλάπα. Μετά έκαψε ότι είχαν πάνω τους. Πολλές φορές κάθε μέρα και νύχτα τα ράπιζε στα οπίσθια -τα βασάνιζε- για να κάνει το κρέας τους νόστιμο και τρυφερό. Πρώτα σκότωσε το εντεκάχρονο αγόρι, γιατί είχε το μεγαλύτερο πισινό και φυσικά το περισσότερο κρέας. Κάθε μέρος του σώματος του μαγειρεύτηκε και φαγώθηκε εκτός από το κεφάλι, τα κόκκαλα και τα εντόσθια. Ψήθηκε στο φούρνο (όλα του τα οπίσθια), βράστηκε, τηγανίστηκε και έγινε στιφάδο. Το μικρό αγόρι ήταν το επόμενο, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Εκείνη την εποχή, διέμενα στην οδό 409 E 100, στην εγγύς – δεξιά πλευρά. Μου έλεγε τόσο συχνά πόσο νόστιμη ήταν η ανθρώπινη σάρκα που αποφάσισα να δοκιμάσω.

Την Κυριακή, 3 Ιουνίου 1928, σας φώναξα στην οδό 406 W 15. Σας έφερα τυρί – φράουλες. Φάγαμε μαζί το μεσημέρι. Η Γκρέις κάθησε στα γόνατα μου και με φίλησε. Αποφάσισα ότι θα την φάω. Με το πρόσχημα ότι θα την πήγαινα σε ένα πάρτι. Είπατε Ναι μπορεί να έρθει. Την οδήγησα σε ένα άδειο σπίτι στο Γουεστσέστερ που είχα ήδη επιλέξει. Όταν φτάσαμε εκεί, της είπα να περιμένει έξω. Μάζεψε αγριολούλουδα. Ανέβηκα στον πάνω όροφο και έβγαλα όλα μου τα ρούχα. Ήξερα ότι αν δεν το έκανα θα τα λέρωνα με το αίμα της.

Όταν όλα ήταν έτοιμα πήγα στο παράθυρο και τη φώναξα. Μετά κρύφτηκα στην ντουλάπα μέχρι που μπήκε στο δωμάτιο. Όταν με είδε ολόγυμνο άρχισε να κλαίει και προσπάθησε να τρέξει να κατέβει τη σκάλα. Την άρπαξα και μου είπε ότι θα το πει στη μαμά της. Πρώτα την έγδυσα. Με κλωτσούσε – δάγκωνε και γρατζούνιζε. Την έπνιξα μέχρι θανάτου, μετά την τεμάχισα σε μικρά κομμάτια ώστε να μπορώ να πάρω το κρέας μου σπίτι. Μαγείρεψα και το έφαγα. Πόσο νόστιμο και τρυφερό ήταν το κωλαράκι της στον φούρνο. Μου πήρε 9 μέρες για να φάω όλο της το σώμα. Δεν την γάμησα αν και θα μπορούσα αν ήθελα. Πέθανε παρθένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Albert Fish: Ένα πραγματικό τέρας
4/ 5
Oleh